Companie

Despre noi

Rubicon Editech 89 activeaza pe piata romaneasca de peste 20 ani si are in centrul preocuparilor sale cladirea unor relatii durabile cu partenerii sai, bazate pe incredere si abilitatea de a furniza produse de o calitate ireprosabila la preturi corecte si competitive.

Misiunea firmei Rubicon Editech 89 este de a-si imbunatati permanent capacitatea de a livra servicii si produse de cea mai buna calitate, de a oferi clientilor sai solutii potrivite in acord cu solicitarile si nevoile fiecaruia.

In calitate de importator direct si distribuitor al unor prestigioase companii internationale (Assut Europe Italia, GTA Medical Italia, Medicoplast Germania, PakuMed Germania , Dufner Instrumente Germania, Biometrix Olanda, Waston International China, Koo Medical Italia, Heimomed Germania, s.a.), Rubicon Editech 89 este un partener serios si loial atat pentru sectorul de stat cat si pentru cel privat oferind produse si servicii de cea mai buna calitate.

Activitatea de distributie acopera toate regiunile tarii, printre colaboratori numarandu-se spitalele Medlife, Sanador, Ponderas, Reteaua de sanatate Regina Maria, Euroclinic, clinici private, cabinete medicale, medici, pacienti si cumparatori privati din toata tara.

Echipa noastra este formata din tineri entuziasti si cu experienta care va pot asigura suportul necesar in procesul de achizitie si ulterior in utilizarea materialelor, dispoztivelor si aparaturii cumparate de la noi.

De ce alegi Rubicon atunci cand cauti dispozitive sau consumabile medicale:

Cu ajutorul clasificarii produselor pe categorii si a filtrelor specifice – chiar si de pe dispozitivul tau mobil

Suport telefonic  si asistenta pentru preluarea si derularea comenzilor

Produsele noastre sunt promovate la preturi competitive si permanent adaptate nevoilor dumneavoastra

Oferim mai mult de  1.000 de produse, de la peste  20 de  furnizori / parteneri ce acopera o gama larga de specialitati medicale

Cumparand de la noi ai garantia unor produse autorizate, verificate, de calitate europeana si a unor servicii post vanzare intotdeauna aproape de tine si nevoile tale

Suntem prezenti foarte aproape de centrul Bucurestiului intr-o locatie centrala, usor accesibila cu mijloacele de transport in comun sau cu automobilul. Alternativ, iti putem trimite produsele prin curier in cel mai scurt timp posibil  la orice adresa din tara (vezi sectiune “livare”)

Ai la alegere o gama variata de optiuni. Poti plati cu cardul, direct la curier in momentul livrarii sau prin banca folosind contul afisat in secventa de finalizare a comenzii

Daca produsul se dovedeste nepotrivit, il poti aduce sau trimite inapoi fara a pierde nimic din valoarea sa (serviciu supus unor termene si conditii – vezi sectiunea “politica de returnare”.