Cum comand / Cum platesc

 Cum comand online?

 • Pasul 1 – Alegeti produsele – Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
 • Pasul 2 – Cosul de cumparaturi – Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a trimite comanda apasati pe butonul Finalizare comanda.
 • Pasul 3 – Cumparator – In cazul in care plasati comanda ca “vizitator”, va rugam sa introduceti detaliile de facturare. In cazul in care sunteti conectat in contul de client, selectati datele personale si adresa pe care doriti sa se emita factura.
 • Pasul 4 Date de livrare – In cazul in care plasati comanda ca “vizitator” va rugam sa introduceti adresa de livrare. Daca sunteti conectat in contul de client, selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.
 • Pasul 5 Modalitate de plata – In aceasta etapa aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata.
 • Pasul 6 – Verificare date comanda – Verificati inca o data datele comenzii si alegeti data la care doriti sa soseasca comanda.
 • Pasul 7 – Trimitere comanda – Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Plasare comanda.

Cum comand telefonic?

Sunati oricand de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 17.00 la numarul: 021.310.1245 si un consilier dedicat va prelua comanda dumneavoastra.

Cum comand pe mail?

Utilizati adresa de mail: comenzi@rubicon89.ro mentionand produsele dorite si datele de contact. Un consilier va lua in cel mai scurt timp legatura cu dumenavoastra pentru a fixa datele de finalizare a comenzii si detaliile de livrare.

Cum platesc?

Detalii plata: 

 • Numerar – Contravaloarea produselor poate fi achitata in numerar in momentul livrarii sau in momentul ridicarii de la sediul nostru.
 • Ordin de plata – Puteti efectua un transfer bancar direct in contul nostru. Va rugam sa efectuati plata dupa ce unul dintre operatori nostri va confirma disponibilitatea stocului si va emite o factura proforma. Produsele vor pleca din depozitul nostru dupa ce plata a fost receptionata.
 • Card de credit/debit – Puteti achita cu cardul, online sau la sediul nostru, prin POS, cand ridicati produsele. Platile online vor fi procesate prin intermediul procesatorului www.euplatesc.ro.
 • Factura – Dupa confirmarea platii va vom emite si factura fiscala cu datele furnizate prin formularul de comanda si ale operatorului comercial care are dreptul de vanzare a produselor prezente pe acest website si anume SC Rubicon Editech 89 SRL.

Cumparatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid – produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu, dar fara a se limita la aceasta enumerare: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, aspiratoare de secretii, dus bucal, masti respiratie, etc. )

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cand produsele sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul rubicon89.ro.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau datele din sectiunea Contact.