Product Tag - saltele antiescare

 • ,

  Kit saltea antiescare cu compresor Kometa ME450

  Kit-ul este format dintr-un compresor de presiune alternativă cu regulator de debit și o saltea antiescare cu bule de aer, sigilată termic, fara cusături și părți traumatice, tratată antibacterian.

  225,00 lei 210,00 lei
 • Kit saltea antiescare cu compresor Kometa ME500

  Kit saltea antiescare este format dintr-un compresor de presiune alternativă cu regulator de debit și o saltea cu bule de aer, sigilată termic, fără cusături și părți traumatice, tratată antibacterian.

  Salteaua antiscare este eficienta atat in prevenirea cat si in tratarea escarelor aparute la pacientii imobilizati la pat. Sistemul antidecubit este format din salteaua antiescare si pompa de presiune alternativa.

  263,00 lei
 • Saltea antiescare din spumă

  Saltea antiescare din spumă poliuretanică, ignifugă, din 3 secțiuni.

   

  565,00 lei
 • Saltea antiescare tubulară

  Saltea antiescare, tubulară, sub formă de valuri, fabricată din policlorură de vinil (PVC medical-netoxic). Aceasta este tratată antibacterian, sigilată termic, fără cusături și fără părți traumatice. Design-ul acestei saltele favorizează un masaj continuu pentru pacientul culcat, o reducere a presiunii asupra părtilor corpului și o circulație optimă a aerului, rezultând cea mai eficientă și functională soluție.

  150,00 lei
You've just added this product to the cart: