Termeni si conditii

Termeni si conditii comerciale:

Introducere

  1. Acest website (www.rubicon89.ro) este in proprietatea, administrarea si intretinerea S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L..
  2. Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui website implica acceptarea acestor conditii de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a website-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestui document.
  3. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. prin www.rubicon89.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
  4. Cea mai recenta versiune a Conditiilor de utilizare poate fi citita oricand folosind legatura “Termeni si Conditii” din meniul public si disponibil in footer.

Domenii de aplicare

  1. Termenii și condițiile noastre de vânzare, de livrare și de plată se aplică pentru toate contractele și ofertele de cumpărare. Aceste condiții sunt recunoscute de clienții noștri atunci când fac o comandă, încheie un contract sau acceptă livrarea noastră.
  2. Condițiile stabilite de clienții noștri sau de furnizorii de servicii de livrare, pe care noi nu le acceptăm în mod explicit, nu sunt obligatorii, chiar dacă acest lucru nu este explicit menționat în acești termeni și condiții.
  3. Termenii și condițiile noastre se aplică și pentru tranzacțiile ulterioare, fără a fi nevoie de o confirmare explicită.

Drepturi de autor

  1. Intregul continut al website-ului www.rubicon89.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.
  2. Folosirea fara acordul S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Legaturi

S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura website-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest website (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste website-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitari ale responsabilitatilor

  1. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui website. Website-ul www.rubicon89.ro si materialele aferente sunt folosite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” fara garantii de nici un fel.
  2. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu ofera nici o garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste, inclusiv dar fara limitare la functionarea acestui website, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe website, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop.
  3. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu garanteaza ca acest website, serverele sale sau e-mail-urile trimise in numele lor sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

Accesul la site

Societatea S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest website si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce partial sau integral website-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata website-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

Comentarii, comunicari si alte date sau informatii

  1. Cei care acceseaza/viziteaza website-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-cards; sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
  2. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati pot fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.
  3. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe website, iar S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari.
  4. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera societatii S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L.  si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, companiei S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta si dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe website, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane.
  5. RS.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul website-ului lor.

Securitatea informatiilor

  1. Acest website foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
  2. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit website-ul. De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste website-ul.

Declinarea responsabilitatii

  1. Continutul website-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe website cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)
  2. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv, S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L.  isi asuma dreptul de a nu onora o anumita precomanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta curenta a furnizorului. Clientul va fi notificat in intervalul timpului de procesare mediu al unei comenzi daca din cauza indisponibilitatii stocului unui produs timpul de livrare se prelungeste sau comanda nu poate fi onorata. Clientul va primi inapoi banii blocati pe card pentru respectiva precomanda.
  3. Orice reclamatie privind calitatea produselor, livrarea sau plata va fi adusa la cunostinta companiei S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro in termen legal pentru solutionarea problemei sesizate de client. Toate produsele (cand este cazul) sunt insotite de prospect emis de producator. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de compania S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L., dar nu si alte despagubiri.
  4. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro in incercarile de frauda isi acorda tot sprijinul necesar recuperarii eventualelor pierderi.
  5. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
  6. Valoarea maxima a obligatiilor companie S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. de la acest client pentru tranzactia respectiva.

Greseli de tiparire

  1. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Formarea unui contract

  1. Oferta din acest magazin online vizează în special persoanele, instituțiile, autoritățile publice și companiile care solicită aceste produse pentru uz propriu sau munca lor profesională .
  2. Ofertele noastre pot fi modificate fără notificare, dacă nu se convine altfel.
  3. Magazinul nostru online nu este o ofertă în sens legal. Contractele sunt primite prin comenzile clienților și sunt validate prin confirmarea scrisă a comenzii noastre sau prin livrarea de bunuri.
  4. Drepturile de autor asupra ofertelor, cotațiilor, fotografiilor etc. sunt deținute exclusiv de S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro și, prin urmare, nu trebuie să fie accesibile terților sau clienților neautorizați. Prin încălcarea acestei condiții, ne rezervăm dreptul de a exercita o cerere de despăgubiri .
  5. Menținem o evidență a textului contractului și vă trimitem prin e-mail informațiile despre comenzi și termenii și condițiile noastre.
  6. Termenii și condițiile noastre generale sunt întotdeauna disponibile pe website-ul nostru. Consultati si modalitatea de comanda si de plata in pagina Cum comand / Cum platesc.
  7. Puteți consulta comenzile anterioare în zona de conectare a clienților.

Preturi

  1. Toate prețurile sunt înțelese a fi BRUT. TVA-ul este inclus in pret. Ulterior pe factura separandu-se si afisand valoarea TVA-ului pentru toata comanda.
  2. Bunurile livrate raman in posesia noastra pana la primirea integrala a platii.