Politica de retur

Cum returnez / politica de retur: 

1. Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse online. Daca nu sunteti incantat de produsele parafarmaceutice cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea lor.

2. Clientii rubicon89.ro pot returna la sediul S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. produsele parafarmaceutice cumparate in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

3. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, iar produsele parafarmaceutice vor fi returnate in starea “de nou” si cu ambalajul original nedeteriorat.

4. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro va inapoia contravaloarea produselor parafarmaceutice returnate in cel mult 14 zile de la data returnarii produselor.

5. Suma inapoiata include NUMAI PRETUL PRODUSELOR PARAFARMACEUTICE RETURNATE.

6. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceste prezentari. Rareori acestea pot contine mici inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetul standard, unele specificatii pot fi modificate de producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari.

7. Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor si in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative. Conform OUG 34/2014 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate si platite prin site, sa notifice in scris S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro completand formularul “formular de returnare” sau prin trimiterea unei solicitari via email la adresa comenzi@rubicon89.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L. / www.rubicon89.ro are obligatia sa returneze in termen de 14 zile calendaristice contravaloarea produselor parafarmaceutice precomandate daca in acest interval produsele returnate de client au ajuns la sediul S.C. RUBICON EDITECH 89 S.R.L.. In cazul in care produsele nu au ajuns in 14 zile de la data solicitarii de returnare din partea clientului, rubicon89.ro va returna contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea au fost receptionate. rubicon89.ro va returna contravaloarea produselor precomandate, costul de transport pentru returul produselor la vanzator va fi suportat de clientul care a solicitat returul.

In cazul in care clientul doreste retur partial al unei precomenzi, adica numai a unor produse din precomanda, nu a precomenzii integrale, rubicon89.ro va returna numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara sa returneze taxa de transport pentu expeditie. Si in cazul acesta taxa de transport pentru returnarea produselor este suportata de client.

Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art .10, litera C din O.G.34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid – produse de igiena intima si produse care vin in contact cu mucoasele (de exemplu, dar fara a se limita la aceasta enumerare: pompe san, protectii mameloane, irigatoare, biberoane, suzete, tetine, canute bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, aspiratoare de secretii, dus bucal, masti respiratie, etc. )

Aceasta notificare nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cand produsele sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul rubicon89.ro.

Produsele ce urmeaza a fi returnate nu trebuie sa fie purtate, folosite, desigilate, uzate si sa fie prezentate in ambalajul original, insotite de documentul fiscal de achizitie.

8. Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau datele din sectiunea Contact.